top of page

Dorien draps / 35 jaar

Travel agent & founder 'op wandel'

1 on 1 traject

 

Ik ontmoette Justien voor het eerst op het vliegveld in Faro, Portugal. Eigenlijk was Madeira onze eindbestemming, maar daar stak de wind een stokje voor. Toen was het vervelend, maar nu ben ik zo dankbaar voor die omleiding. Het was eigenlijk een duwtje in de juiste richting: een ontmoeting met mijn soul teacher, Justien. Ze was me meteen opgevallen met haar cowboyboots en broek met luipaardprint. Ze straalde één en al flow en confidence uit. Iets wat ik op dat moment niét had. En dat triggerde me. We raakten aan de praat en wat later ontmoette ik haar opnieuw. Ik volgde een movement sessie op het strand en vanaf de eerste minuut werd ik emotioneel. Het dansen met haar begeleiding maakte heel wat in me los. Uiteindelijk ben ik in het traject gestapt en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Toen ik bij haar aankwam was ik mezelf helemaal kwijt. Ik vertrouwde niet meer op mezelf, kon niet meer helder denken en de connectie met mijn buikgevoel was helemaal verloren. Ik zat met heel veel schuldgevoel en zelfhaat. Daardoor was ik ook de richting in mijn bedrijf helemaal kwijt. De eerste sessie was meteen heel pittig. Ik deelde met een bang hartje mijn diepste geheimen en het was zo’n verademing om te voelen dat ik bij haar in al mijn facetten mocht zijn. Er was geen oordeel, alleen maar aanvaarding. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Ik ging aan de slag met het werkboek (goud waard!) en ook onze gesprekken in combinatie met de creatieve therapie waren heel mooi. Ik keek er elke keer weer heel erg naar uit. Telkens werd er een stukje zelfhaat omgetoverd in zelfliefde. Ik durf nu terug meer ruimte innemen, zowel privé als professioneel.

Verder had ik al veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling. Dat is een sterkte maar ook een valkuil. Want hoe meer je weet, hoe groter de kans is dat je de basis vergeet. Justien duwde op de juiste knopen en herinnerde me eraan dat ik een paar stappen terug moest zetten. Eerst de fundering terug in orde krijgen en eren, daarna weer verder. Samen hebben we die fundering extra stevig gemaakt. Ik weet nu terug wie ik ben, waar ik gelukkig van word en hoe ik mijn leven daarrond kan inrichten. Ook dansen is daar een onderdeel van geworden.

Ik heb al verschillende trajecten gedaan maar Justien is de enige coach die erin slaagde om een deel van de muur die ik rond mij heb, af te breken. Haar werk gaat veel dieper, onder andere door ervaringen en oefeningen die je in de creatieve sessies doet. Ik ben nog niet op het selflove niveau van Justien, maar ze blijft me wel inspireren en teachen. En dat doet ze gewoon door keihard zichzelf te zijn. Door zichzelf en anderen in alle facetten graag te zien.
Dankjewel, lieve Justien.

JAn Leyssens / 45 jaar

Project manager & FOunder 'pace pack'
Movement Workshop

 

De zon schijn het is lekker warm. Een hoeveelheid aan keuzes tijdens het Joy of Growth festival. 

Workshop met de naam 'verbinden vanuit speelsheid en sensualiteit'.

Hoe kan dat niet anders als tot de verbeelding spreken. Daar moet ik eens gaan luisteren. 

Maar het werd meer dan luisteren, het was ook doen. 
 

De kunst van het loslaten en in de dans te komen. Een prachtige rustige opbouw van muzikale nummer om de energie en het innerlijk speelse kind in ons los te maken. Vanuit deze speelsheid van de dans met onszelf de overgang naar de sensualiteit met onszelf. 

Wat in normale omstandigheden moeilijk is voor mij werd gemakkelijk. De begeleiding en energie van Justien was zo groot dat je er mee ingezogen werd. Klein sprongetje maken en jezelf overgeven aan Justien haar begeleiding en de muziek. 

Prachtige ervaring om deze reis te mogen doen. 

16591EA3-BC2B-4798-9B36-1EEEA83321A9.JPG

J.N. / 32 jaar

Juriste & Zangeres
1 on 1 traject

 

Spiegeltje aan de wand, wie is de schoonste van dit land? Awel, naar maatschappelijke normen zag het er schoon uit maar ik voelde het niet. De spiegel waar ik in keek gaf mij goedkeuring maar het voelde allesbehalve mooi en connected. Reflex? Ander spiegels opzoeken: in welke spiegel wil ik kijken en zal ik mezelf zien, the way I imagine her? No perfect skin nor body, no perfect speeches or words but real? 

 

Al jaren leek het dichterbij te komen want ik kende Justtheclub al eventjes. Ik deed mijn eerste jaar zangstudies aan het conservatorium maar kon allesbehalve in mijn lijf kruipen. Ik stond op het podium & “I got nothing”. Fight mode all the way en waar te beginnen om die connectie te vinden? 

 

Geen clichés maar wel de waarheid: ik vond het terug bij Justtheclub a.k.a. bij Juske. Wat leerde ze mij of leerde ze mij opnieuw? Wel de lijst is niet exhastief: In. Jouw. Lijf. Kruipen. Connecteren met jezelf en jouw inner child, met de wie je altijd was. Leren de puzzel zelf leggen en niet de puzzel die de maatschappij jou voorlegt als het maatschappelijk recept voor succes zonder ruimte voor self care en simpelweg een ritme dat bij jou past. Leren streven naar een balans van vrouwelijke en mannelijke energie. Less is more, the essential way of life. 

 

What if a God was one of us? Well she’s the goddess in flesh and blood that will help you find the direction. Ik dacht zelf eerst ben ik cool genoeg? But then magic happens: cool chick Juske laat haar eigen, in sociale termen ‘minder mooie kanten’ zien zonder opsmuk of schaamte.  Ik was helaas even vergeten dat we deze allemaal hebben… but that’s the beauty of it too. A giant stinking mess yes, yet no resisting but embracing it. Day by day. 

 

I quote Juske: ‘Dit is nooo quick fix’. Indeed. Na dit traject groei ik nog elke dag, elk uur en elke fractie van een nanoseconde maar voor het eerst wil ik er ook niet zijn op een bepaalde dag. Ik besef dat denken dat je het nu wel weet je hoofd vast en gesloten maakt. Ik leer bij, learning lust als een variatie op wander lust. I keep going on the pace that fits me. Isn’t learning fun?

 

I love it. 

Love you Juske. 

Merci. 

P.B. / 58 jaar

HR & lerares
1 on 1 traject

 

Lieve Justien,

Terugblik op een fantastisch traject.

Het is voor mij heel duidelijk dat ik sinds ‘22 op zoek ben naar wie ik echt ben. Begin ‘22 had ik een burn-out, dus de tijd erna was het begin van mijn herstel en zoektocht. Ik besef nu pas dat, wanneer ik bij jou kwam aankloppen in maart ´23, dat ik helemaal nog niet hersteld was van mijn burn-out. Ik besefte toen ook niet dat ik nog een weg van herstel af te leggen had. Door de sessies bij jou, is stilletjes aan duidelijk geworden wie ik echt ben en heeft mijn leven een andere vorm gekregen doordat ik nu leef zoals ik ben.

Je hebt mij handvaten gegeven om stil te staan bij wie ik ben, hebt mij lectuur gegeven, mijn human design laten maken, die een eye opener was.  Je hebt me moodboards en collages laten maken, we hebben samen gedanst, mijn masker verbrand, ik heb mogen huilen bij jou en mijn frustraties en onzekerheden uiten, waardoor ik aan het helen was. Ik heb stilletjes aan mijn vrouwelijke energie omarmd en heb dan ook genoten van mijn fotoshoot.
 

We zijn nu november ’23 en ik zie mezelf als een krachtige, lieve vrouw, die heel zorgzaam is en zal blijven, maar die ook haar grenzen kan bewaken. Het was voor mij belangrijk in jouw traject dat je ook wel de nadruk legt op het zachte vrouwelijke, maar dat we ook de wilde dansende vrouw mogen zijn en vooral dat ik een moederkloek ben en mag zijn. En dat dit zo is, blijkt uit de complimenten die ik kreeg van een paar vrouwelijke studenten en vrouwen bij JTC.

Ik heb mijn rust terug gevonden en daardoor ook in contact gekomen met vrouwen die dezelfde energie hebben. Ik ben heel blij dat ik het traject bij jou gevolgd heb en jij iedere week een beetje van mezelf hebt blootgelegd zodat ik kon groeien.

Bedankt Juske

DSC07812_edited.jpg

J.N. / 37 jaar

Conservatorium & cultuurwerk

1 on 1 traject

 

Mijn leven voor JTC was snel, hectisch & fast-feeling. Ik verloor mezelf snel in het ritme van de maatschappij. Wanneer ik mezelf hierin verloor had ik beperkte tools om hiermee aan de slag te gaan. Het bizarre is dat je soms goed beseft dat dit mijn eigen ritme niet is, het moeilijke is de kracht vinden om dit te vinden.

Peoplepleaser, ach ja. Ik ben nu eenmaal een homo empathicus. Naar mensen luisteren is nu eenmaal iets wat ik doe. Als ik mezelf verlies, ach ja. Ach ja, ach ja. Ik wist niet dat door mijn grenzen open en onafgebakend te laten dat ik hiermee wanneer puntje bij paaltje komt niemand een plezier mee deed. Onvermijdelijk een product van verwachtingen. Weten en ageren. Het ene is pretty straight forward. Your body will tell you. Het tweede ligt wat moeilijker maar dan ontdek je dat je lichaam slimmer is dan jou. It outsmarted me want ik zat vast in een vicieuze cirkel. Had to get out. Then I found JTC at the right time.... 

 

Mijn leven naaaaa: wel, same same but different as they say. Ik ben nog steeds clumsy, verstrooide, dromerige J. but the embrace is there. As you know maak ik ook niet meer het onderscheid tussen negatieve en positieve emoties. Gewoon emoties die er zijn en mogen zijn. Ik maak de bewuste keuze voor mezelf. That fire that always burns but needs the oxygen and strong wood to keep doing that. Ik bewaak mijn energie met minder schaamte of verontschuldiging. Ik voelde me vroeger zo schuldig voor een 'nee', een grens of een afscheid zelfs. Het is wanneer je jouw energie ACTIEF begint te bewaken dat je verschil voelt. Energie van mensen rondom mij, omgevingen, objecten zelf. Het kan soms subtiel zijn but true. Alle beetjes helpen as they say. 

 

JTC leerde mij dit allemaal: grenzen stellen mag, raar zijn mag, jezelf zijn mag, je sensualiteit omarmen mag EN het mag omdat het mag. You were made that way says your human design. Een van de mooiste dingen die ik de laatste tijd ontdek: weerstand valt uit bij een gevoel aan controleverlies. Vroeger kon ik zo mijn hoofd breken over de dingen die passeerden van een crushje naar een buis van een examen. Teveel in een slachtofferpositie rollen en niet denken: what if life just happens and keeps unfolding? Hang je niet vast aan al die mooie dingen en breek je hoofd er niet over als ze passeren. This too shall pass: het onaangename blijft niet duren maar het zalige ook niet. So appreciate it. I let it unfold. Appreciate the good, let go of the bad cause life is build this way & I don't want it in any different way. 

Natalie welleman / 39 jaar

Concept Activator

1 on 1 traject

 

Het zal vandaag 14.04.2023 ongeveer een jaar geleden zijn dat ik bij Juske terecht kwam voor een kennismaking rond het coaching traject.

Fysiek doodop gleed ik tijdens ons gesprek steeds dieper en dieper in de stoel. ‘Hier mag je wenen’ - ‘ Hier is het veilig ‘

Daar zat ik dan. 38 jaar - Been keeping up appearances for to long. En bij Juske had ik plots een plek gevonden waar ‘ de sterke N.’ als een kaartenhuisje in elkaar kon vallen.

 

Trust the process - zie Juske and so I did.

 

Ik startte de coaching en tijdens het traject ben ik op enkele maanden tijd door een rollercoaster gegaan. Want zo neemt het traject je mee naar je eigen onbetreden paden bezaaid met weerstand en onduidelijkheden.

Je bepaalt zelf de uitkomst, je voelt alles op je afkomen en denkt FUCK - WHY?!? Maar je hebt zelf beslist in te stappen, dus the only way is forward. Wanneer je rit vertrekt is het best spannend. Cause where is this leading me? Maar je beseft: I need to trust this - I want to trust this. En je weet. Juske die is er every step of the way.

 

Doorheen het traject ging ik aan de slag met de JTC handboek - die ik zag als speelkaarten om mijn eigen huisje opnieuw met op te bouwen. Gezien ik met een burn out geen ervaring had, dit eerder als een ‘ dit overkomt me nooit ‘ zag heb ik via dit traject ook leren aanvaarden dat wat NU is aangepakt kan worden op er later de vruchten van de plukken.

 

Je leert voelen - je leert kijken en je leert vooral dat er maar 1 iemand in de the driving seat zit en dat ben je zelf.

 

Dankzij de coaching heb ik geleerd mezelf terug(graag) te zien + me te laten zien aan anderen voor wie ik ben.

In goede en soms zeer slechte dagen. No judgement. No filter. Just me - just us - Just the Club

 

Proud member of this sister club!

JTC-11 bl.jpg

J.M. / 34 jaar

CONSTRUCTION PROJECT MANAGER
(LIVING IN NYC)

1 on 1 traject

 

Without knowing Justien (yet), I could already feel a vibe between us, so it felt very evident to connect and reach out. I believe it's beneficial for everyone to have a coach, to always encourage self-improvement. Justien guided me through an important transition in my life from being employed to being self employed. She helped me to challenge- and question myself twice, just to become even more confident and strong in my decisions. Through some very specific and creative assignments, I was able to see and learn things about myself from a different perspective and this ultimately made me adjust certain moves. She provided a safe setting for honest sharing and has the ability to ask provocative questions that help to “go deep” into various aspects of life.

I love to make constant progress in life and I love it even more with Justien by my side.

A.M. / 30 jaar

Zelfstandig vroedvrouw / verpleegkundige / hormonale balans
1 on 1 traject

 

Ik volgde het ‘Just the two of us’ traject. Grotendeels om ondersteund te worden bij de opstart van mijn bedrijf in bijberoep.

 

Justien was de juiste vrouw op het juiste moment. Enerzijds is ze empatisch en geeft ze een schouderklopje op het juiste moment. Anderzijds een schop in de kont waar nodig. In zachtheid en met liefde voor mezelf leerde ik beslissingen te maken die nodig waren. Ik veranderde patronen waar nodig. Tijdens de meditaties kwamen emoties naar boven die heel ver weg zaten. Heel indrukwekkend hoe diep ik hierin mezelf tegen kwam. Dit toont aan hoe zot op m’n gemak ik me voelde bij Justien. Gedurende het hele traject werd ik gesteund om het beste van mezelf te geven om mijn eigen droom waar te maken. Ik leerde mezelf liever te zien en kreeg een andere kijk op het leven.

Ik maak nu dagelijks beslissingen met de wijze woorden van Justien in m’n achterhoofd.

Mijn leven veranderde in alle aspecten. Bedankt voor alles sis

IMG_7457_edited.jpg

I.S. / 48 jaar

Fotografe & Coach in de zorg

 

Deelnemen aan een reis met Justien is de bereidwilligheid aangaan om een reis met én in jezelf te maken. 

 

Een reis naar binnen maar ook een manier om jezelf te zien door de ogen van een ander maar op een heel bewuste manier. Als vrouw vervullen we vaak vele rollen : dochter van, zus van, moeder van, partner van, collega van…Tijdens deze rollen zijn we ons vaak weinig bewust van wie we echt zijn. Tijdens onze peutertijd ontdekken we dat onze emoties losstaan van een ander en dat we net een eigen identiteit hebben. Terwijl we in ons volwassen leven vaak zo versmolten zijn met de ander en de vele rollen die we vervullen zonder nog echt te weten wat we voelen, wat we echt zelf willen..Dit is het moment waar Justien  in beeld komt. Zij zorgt op een geheel eigengemaakte en empowering manier voor deze bewustwording. 

Voor Justien is beweging dé tool om op een ongedwongen manier je lichaam te (her)ontdekken.  Wanneer danste je nog eens ongedwongen in je living? Bewegen zoals alleen jouw lichaam het voelt, zonder alle kritische blikken van anderen. Just playing like a kid. Dit komt ook aan bod tijdens de surflessen : we vallen en staan op de golven van de oceaan net als op de waves of life. Neen, het is geen dansreis, ook geen yogareis noch surftrip. 

Just The Club staat voor plezier maken, bewegen, in de natuur zijn, sunrises and sunsets...maar ook voor vrouwelijkheid, passie, bewustwording en ‘stil staan’, een soort energetische flow van zelfzorg. In die stilte momenten zet Justien je aan om naar die innerlijke stem dat we allemaal hebben te luisteren en ze ruimte te geven. 

In gesprekken benoemt ze de dingen, biedt ze jou een spiegel en zet ze aan tot zelfreflectie. En dat doet ze op een echte ‘Juske’ manier : vrouwelijk, speels maar ook direct. Ze is niet bang om te benoemen wat ze opmerkt en of voelt. Ze reikt je de tools aan om er zelf mee aan de slag te gaan, dé aanzet om te vertrekken vanuit je eigen diepe verlangens. 

 

Als fotografe tijdens haar roadtrips krijg ik steeds kippenvel als ik zie hoe vrouwen openbloeien en in de flow zitten om net zachter en liever te zijn voor hunzelf. 

 

Er is echt een ‘voor’ en ‘na’ Just The Club Experience

M.D.W. / 31 JAAR

THERAPEUTE
WORKSHOP

 

Voor de aanvang van de workshop stond ik zeer kritisch/ sceptisch tegenover ‘vrouwen’ -therapie/ sessies/ dingen. Het ‘helen’ met elkaar gaf me het idee dat enkel vrouwen van iets moeten ‘helen’ & bevestigde mijn ‘ingegeven’ idee dat vrouwen altijd fragiel & kwetsbaar zijn… Maar hier heb ik me nog nooit zo sterk gevoeld, zo in mijn kracht. Vrouwelijkheid heeft zo’n andere betekenis gekregen.

Ik wou vroeger altijd ‘mijn vrouwelijkheid’ verbergen, ik was altijd ‘one of the boys’ ‘recht door zee’ & ik devalueerde zo mijn vrouwelijkheid. Want toen ervaarde ik ‘vrouwelijkheid’ precies als iets zwak, iets té frivool, easy. Ik heb me hier nog nooit zo puur & verbonden gevoeld met mezelf. Nog nooit mezelf zo - in al mijn fragiliteit - volledig aanvaard. Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar gevoeld afgelopen week - in van: ik aanvaardde met een rust elke emotie die er kwam. En langs de andere kant heb ik me nog nooit zo sterk & empowered gevoeld.

 

Je zette mijn vrouwelijkheid op een heel andere manier in mijn wereld.

Merci Jus. ♡

F5B74738-6B0C-4204-8F0A-05FC6F9B7EFF.JPG

A.L. / 32 JAAR

ZAAKVOERDER
1 on 1 traject & REIS

 

Everybody needs a Juske in her life!

 

Zowel een coachingstraject als een reis samen met haar beleefd en ik zou beide zaken niet meer kunnen wegdenken in mijn leven. Mijn zelfgroei schoot weer in de lucht tijdens het traject bij haar en ik kan niet dankbaarder zijn voor haar aanpak die fantastisch klikt met mijn eigenheid. The best is yet to come! Een coaching / reis bij Justien. Dat is véél. Te veel om in een korte feedback samen te kunnen vatten, maar het is allesomvattend qua waarde in je leven.

Een coaching bij Justien dat is:

Ontdekken. Spelen. Huilen. Lachen. Dromen. Buiten je comfortzones treden. Visualiseren. Vrouw zijn. Bewegen. Verbinden. Confronteren. Groeien.

 

Maar het is vooral elke dag een stap dichter thuiskomen bij jezelf en niks in het leven is meer waard dan dat.

L.D.C/ 27 JAAR

Marketing
1 on 1 traject

 

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het 1-op-1 traject dat ik heb gevolgd en dat mijn leven in positieve zin heeft veranderd. Aanvankelijk voelde ik me extreem eenzaam en ongelukkig, vastzittend in mijn baan en zonder perspectief op verandering. Echter, na het traject voel ik me nu super gelukkig en gevuld met inspiratie, waardoor ik nu met volle teugen van het leven kan genieten.
 

Toen ik besloot om deel te nemen aan dit persoonlijke begeleidingsprogramma, was ik sceptisch. Ik had al eerder verschillende methoden geprobeerd, maar geen van hen kon me echt helpen om uit mijn neerwaartse spiraal te komen. Echter, vanaf het allereerste moment voelde ik een klik met ons juske, die niet alleen deskundig, maar ook zeer empathisch was. Ze begreep mijn pijn en worstelingen, en creëerde direct een veilige omgeving waarin ik mijn diepste gevoelens en angsten kon delen.

Tijdens het traject werd ik aangemoedigd om diep in mezelf te kijken en te ontdekken wat me werkelijk gelukkig maakte. Door middel van verschillende technieken en oefeningen leerde ik mijn eigen passies en verlangens te identificeren. Dit was een cruciale stap in het proces, omdat het me hielp om te beseffen dat ik niet verloren was, maar dat er nog steeds een innerlijke drive was om mijn leven te veranderen.
 

Naarmate het traject vorderde, begon ik geleidelijk mijn weg te vinden in het ontdekken van mijn ware potentieel. Juske bracht me in contact met nieuwe ideeën en mogelijkheden, die me enerzijds uitdaagden, maar anderzijds stimuleerden om te groeien en buiten mijn comfortzone te stappen. Ik kreeg ook waardevol advies en ondersteuning bij het veranderen van mijn loopbaan, wat resulteerde in stopzetten van mijn baan en kiezen voor mijn ultieme droom, de wereld rondreizen, waarbij ik mijn passies en waarden kon gaan opzoeken.

De impact van dit traject op mijn persoonlijke leven kan niet genoeg worden benadrukt. Ik voel me nu niet langer alleen en ongelukkig, maar heb een gevoel van innerlijke voldoening en tevredenheid bereikt. Ik ben in staat om authentiek

te zijn en mijn ware zelf te omarmen, wat me heeft geholpen om betekenisvolle

relaties te vormen en mijn sociale kring uit te breiden. Daarnaast heeft het traject me in staat gesteld om vol creativiteit en inspiratie te leven, waardoor ik elke dag met energie en enthousiasme tegemoet treed.
 

Kortom, het 1-op-1 traject waar ik aan deelnam heeft mijn leven op een ongelofelijke manier veranderd. Het heeft me geholpen om mijn diepste verlangens te identificeren, mijn loopbaan te veranderen en mijn innerlijke bronnen van geluk en inspiratie aan te boren. Als ik deze reis niet had gemaakt, zou ik vastzitten in een leven van ongelukkigheid en stagnatie. Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding die ik heb ontvangen en kan dit traject ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering in zijn leven.

J. / 45 JAAR

Yoga teacher and Ayurvedic practicioner

I love working with Justien and her approach in supporting women during her trips in Morroco. She creates a full on support and here also space to not hide, to not get busy while still in environment that is full of temptations. So her retreats are inner work but lots of fun too. 

I see how important is to offfer tools, support but also bit of light.

L.D. / 29 JAAR

Yogaleraar, psycholoog, coach
REIS 

 

Heerlijk hoe justien de groep samenstelt. Je komt echt in een groep vrouwen terecht die ‘matchen’ het voelt echt meteen super goed. De reis zit vol sessies waarbij justien je op haar zalige manier (speels en vol wijsheid tegelijk 💫) naar binnen doet keren. Merci voor deze zalige reis! 🧡

C.D. / 26 JAAR

SOCIAL WORKER
1 on 1 traject

Door passie en liefde gedreven slaagt Justien aka Juske erin om vrouwen opnieuw in hun kracht te zetten. Het was een heuse ontdekkingstocht waar Justien er altijd was om bij te sturen maar vooral om aan te moedigen. Op die manier brengt ze mensen stap voor stap opnieuw dichter bij hun kern.

Dankbaar voor je liefde, geduld en je vertrouwen!

Leyla De clercq/ 27 JAAR

Marketing
1 on 1 traject

 

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het 1-op-1 traject dat ik heb gevolgd en dat mijn leven in positieve zin heeft veranderd. Aanvankelijk voelde ik me

Vroeger stond ik bekend als de energieke en vrolijke persoon, altijd klaar om de wereld te veroveren met een glimlach op mijn gezicht. Ik straalde positiviteit uit en leek altijd volmaakt gelukkig te zijn. Maar na verloop van tijd besefte ik dat het belangrijk is om ook mijn andere emoties te omarmen en ze te durven tonen.

Ik heb geleerd dat het oké is om niet altijd vrolijk te zijn, en dat het juist gezond is om mijn andere emoties te erkennen en erover te praten. Ik ontdekte dat door eerlijk te zijn over mijn gevoelens, ik een diepere verbinding kon maken met de mensen om me heen. Het heeft me geholpen om een balans te vinden in mijn leven en om beter voor mezelf te zorgen.
 

Nu geniet ik van de kleine dingen in het leven en koester ik elke dag als een nieuw avontuur. Ik heb geleerd dat geluk niet alleen komt van grote prestaties of materiële bezittingen, maar juist van de kleine momenten van vreugde en dankbaarheid. Het zijn die momenten die mij opnieuw gelukkig maken en me laten beseffen hoe mooi het leven kan zijn.
 

En het beste van alles is dat het universum lijkt te reageren op mijn nieuwe mindset. Alles wat ik wens lijkt op mijn pad te komen. Het lijkt alsof mijn positieve energie en dankbaarheid het universum aantrekt en dat ik nu alles krijg wat ik nodig heb.
 

Natuurlijk zijn er nog steeds dagen waarop ik me minder voel, net als iedereen. Maar in plaats van me daarop te focussen, richt ik nu mijn aandacht op het positieve aspect van elke situatie. Ik realiseer me dat mijn geluk in mijn eigen handen ligt en dat ik zelf de kracht heb om mijn leven te veranderen.
 

En ik kan met volle zekerheid zeggen dat ik me nu goed voel in mijn eigen lichaam. Door te zorgen voor mijn fysieke, mentale en emotionele welzijn heb ik mijn eigen kracht ontdekt en kan ik zelfverzekerd door het leven gaan. Ik ben dankbaar voor mijn reis naar zelfacceptatie en ik koester elke dag als een nieuwe kans om gelukkig te zijn, in welke gemoedstoestand ik me ook bevind.

C.D. / 26 JAAR

SOCIAL WORKER
1 on 1 traject

Door passie en liefde gedreven slaagt Justien aka Juske erin om vrouwen opnieuw in hun kracht te zetten. Het was een heuse ontdekkingstocht waar Justien er altijd was om bij te sturen maar vooral om aan te moedigen. Op die manier brengt ze mensen stap voor stap opnieuw dichter bij hun kern.

Dankbaar voor je liefde, geduld en je vertrouwen!

M.H. / 45 JAAR

ADMINISTRATIEF BEDIENDE
WORKSHOP

 

Toen ik door de ratrace van het leven niet meer echt wist wie ik nu eigenlijk was kwam ik bij Justien terecht. Tijdens het traject kwam ik in een heel warme community terecht, heb veel verbinding gevoeld en heb ik mijn passies teruggevonden! 🔥✨

bottom of page