top of page
4CF2F574-0397-49CE-B2B9-53B9A1463ED2.JPG
B66E9350-B52F-48F6-9149-F27C2FE7CB6F.JPG
3ABA3E29-1A86-4CA9-A898-ED012B62A330 2.JPG
IMG_7917 2.JPG
just-5.jpg

Aloha, Justien hier.
De vrouw achter Just the Club. 

Ik hou van diepgang, liefde, the ocean, passie, no noncence communication & spelen! Authentieke, gepassioneerde zielen en esthetische objecten stelen mijn gevoelig hartje. Ik ben extreem gedreven, creatief en optimistisch en jarenlang kende ik fysieke, noch mentale rust. Blijven gaan was zowat mijn levensmotto, en dat niet eens altijd zo bewust. Ik racete aan een topsnelheid door het leven.

En dan was het plots 2020. Het jaar waarin mijn lichaam, tegelijkertijd met de wereld rondom mij, in crisis ging. Mijn leven, mijn persoonlijkheid en de verschillende rollen die ik in het dagelijks leven vervulde als dochter, zus, vriendin, lief, werknemer, zelfstandige etc. en de verwachtingen die daarmee gepaard gingen, eisten hun tol. 

De woelige watertjes die ik jarenlang had doorzwommen, gecombineerd met mijn levenslust en no quitter mentaliteit, hadden mijn lichaam in een constante overlevingsmodus geplaatst. Onbewuste stress en innerlijke onrust leidden tot een verzwakt immuunsysteem, een wazig hoofd, extreme huidallergieën en een hele reeks aan nieuwe intoleranties. Ook mentaal herkende ik mezelf niet meer. Plots kampte ik met onverklaarbare paniekaanvallen, sombere gedachten en een laag zelfbeeld. Het viel niet langer te ontkennen: ik die altijd barstte van energie was even compleet op. Ik die altijd on stond, was nu compleet out.  

Het was tijd voor een ommezwaai: ik moest terug zien te landen in een leven dat het mijne is en dat past bij wie ik diep vanbinnen ben. Terug naar de echte Justien, mijn inner thuis. 

Wat volgt is een lange zoektocht van patronen zien en doorbreken, controle loslaten en verantwoordelijkheid nemen. Mezelf tegenkomen en de confrontatie aangaan. Ik leerde opnieuw vertrouwen op en liet me leiden door mijn intuïtie. Door zaken zoals beweging, dans, meditatie, de natuur, de zee en pure voeding, vond ik stilaan een innerlijke rust die ik nooit eerder had gevoeld. Ik ontdekte dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Dat hetgene waarmee we onszelf voeden - of dat nu letterlijk de voeding is dat we opnemen, of de mensen zijn die we toelaten in onze inner circle – bepaalt wie we zijn en welke keuzes we maken. Hiermee bewust en mindful omgaan creëerde voor mij een compleet nieuwe handleiding voor het leven. Mijn unieke handleiding, waarin ik trouw blijf aan mezelf.

Ik leerde opnieuw ademen, luisteren naar mijn lichaam en genieten van eenvoudige dingen. Terug naar de energieke, goedlachse en spontane Justien, zonder mezelf hierin te verliezen. Elke dag kies ik opnieuw voor het zonlicht, of het er nu is of niet. En ik accepteer dat die lange zoektocht geen eindpunt kent, maar een onbekend pad is dat ik dagelijks bewandel.

Mijn persoonlijk verhaal inspireerde me om ook andere mensen te helpen. Mijn hooggevoeligheid en diep empathisch vermogen vormen vandaag de grote kracht achter mijn sessies. Het stelt me in staat jouw struggles perfect aan te voelen en met een grote dosis liefde en begrip aan te pakken. Vanuit de magie van mindset & body gaan we op zoek naar je authentieke zelf. Ik bied je een veilige haven, een wereld waarin je zonder grenzen in je eigen kracht leert staan. Een plek van gelijkgestemde zielen die connecteren met elkaar, maar in de eerste plaats met zichzelf. 

2021, Just The Club is geboren.

Vandaag, gaan we ons vierde jaar in samen.
Waarin ik voelde dat we dit werk, deze methoden en technieken niet enkele moeten verengen naar vrouwen.

Iedereen, zowel man, vrouw, x, is vrij zichzelf te expanden!
Just the Club 2.0, let's do this.


Come stand in the light with me.
All together.


Liefs,
Justien.

Justien De Weirdt (*1989) is afgestudeerd als orthopedagoog, bewegingstherapeut en interieurvormgever. Exploring Zenthai, yoga, breathwork en energiewerk. Ervaring binnen event, project en social media management & styling. Justien houdt van de wereld verkennen, dans, Art & design en surft in haar vrije tijd.

bottom of page